Főbb tüneteim: Ízületi fájdalom, vérnyomásproblémák, klimaxos tünetek, állandó fáradtság érzés, rossz alvás, szédülés, intenzív édességkívánás.
Rendszeresen visszatérő, több napig tartó, erős szédüléssel indult a dolog, majd a vérnyomásom egyik este nagyon magas lett, emiatt végig vizsgáltak (kardiológia, szemészet, fülészet, neurológia).
Mivel szervi bajt nem találtak, így azt mondták, pánikbeteg vagyok (vérnyomáscsökkentőt és nyugtatót írtak), melyeket a mellékhatásai miatt nem akartam életem végéig szedni. Ehhez jött még egy újabb probléma: a kulcscsontom, nyakam felöli végére nőtt egy fél ping-pong labda nagyságú púp, amire reumatológus (1,5 méterről ránézve) csak ennyit mondott: „így marad”. Sebészeten azt mondták, az ízesülés van megdagadva, valószínűleg megerőltettem. Ha nem fáj, ne foglalkozzak vele. Sajnos, egy idő után fájni kezdett. Annyira, hogy már nem tudtam az arcomat elérni kezemmel. Végül a fájdalom már a vállam, a nyakam, és a hátam felé is kisugárzott. Így kerültem Bea doktornőhöz, aki már a telefonon történő bejelentkezés alkalmával elvarázsolt nyugodtságával, kedvességével, megnyugtató lényével, felém irányuló érdeklődésével. Ez később, a kezelések során csak még inkább elmélyült. Szeretem a vidámságát, a pozitív kisugárzását, humorát, mely hihetetlen jó hatással van rám. Ez a hely, a Béke Szigete! 3 havi kezelés után elmondhatom, sokkal jobban érzem magam!  A kulcscsontom végén lévő púp lényegesen kisebb lett, de ami még ennél is fontosabb, hogy a fájdalom teljesen elmúlt. Az éjszakáim sokkal pihentetőbbek, a vérnyomásom normalizálódott olyannyira, hogy elhagyhattam a vérnyomáscsökkentőt is. A mérhetetlen édességkívánás megszűnt. Most már családom másik 3 tagja is Bea doktornőhöz jár gyógyulni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Életem egyik legjobb döntése volt. Köszönöm neki, hogy megszabadított a fájdalomtól és a kilátástalanság érzésétől. Megtanultam, hogy sohasem szabad feladni, mindig van megoldás!