Öt hónapja járok rendszeresen akupunktúrás kezelésre, tapasztalataim rendkívül pozitívak.

Alapbetegségeim: csípőprotézis műtét utáni állandósult fájdalom, valamint gerinc sérv miatti deréktáji fájdalom. A  fájdalmaim miatt már nem tudtam a gyógytornát sem napi rendszerességgel végezni, ekkor döntöttem úgy, hogy kipróbálom az akupunktúrás kezelést. Döntésemben az is meghatározó szerepet játszott, hogy az akupunktőr személyében egy nagyon kedves, régi kolléganőmre találtam rá.

Az első alkalommal megtörtént az állapot felmérés, valamint részletes tájékoztatást kaptam az akupunktúrás módszerekről, a várható hatásokról. Az első kezelésre már pozitívan reagált a szervezetem, aminek nagyon örültem.  Nyilvánvaló, hogy egy kezeléstől hosszú távú eredményt nem lehet várni, ezért döntöttem a rendszeres kezelés mellett. Ennek immár 5. hónapja, azóta is rendszeresen járok 2 hetente. Már az első néhány kezelés hatására fájdalmaim megszűntek, erős fronthatások vagy túlzott fizikai megterhelés, emelés esetén érzek csak fájdalmat!  Sokkal aktívabb lettem, életminőségem jelentősen javult.

Hálásan köszönöm Bea doktornő segítségét! Nagyon képzett szakember, valamint hihetetlen pozitív személyiség.

Saját tapasztalatomból biztatnék mindenkit, akinek hozzám hasonló egészségi problémája van, hogy próbálja ki az akupunktúrát annak reményében, hogy megszabadulhat az állandó fájdalomtól, valamint a mértéktelenül szedett fájdalomcsillapítók káros hatásaitól!