Több mint 15 éve szenvedek reflux problémával. Számos gasztroenterológusnál jártam, nem csak Magyarországon, de nyugat-európai országokban is, valamint a Közel-Keleten. Mindenhol hasonló protokoll szerint jártak el, majd felírtak valamilyen savlekötőt. Többfélét kipróbáltam, de az igazat megvallva, nem nagyon használtak.  Sokszor annyira kimarta a sav a torkom, hogy véreset köhögtem, amitől természetesen nagyon megijedtem. Ezért döntöttem úgy, hogy máshol keresem a gyógyulást.  Nagyon tetszett Bea doktornő hitvallása, mely szerint a keleti-nyugati szemlélet összehangolásával lehet jobb eredményeket elérni.  
A doktornő nagyon alaposan feltérképezte az egészségi állapotomat. Olyan dolgokra is rákérdezett, amelyekről nem gondoltam, hogy összefüggésben lehetnek egymással. Pedig egy másfajta szemlélet szerint, nagyon is! Hétről-hétre javult az állapotom, valamint jobb lett a teherbírásom is. 
Mintha az egész szervezetem újra egyensúlyba került volna.
A Doktornővel együtt a környezet is a harmóniát sugallja.  Halk zene közben lehet pihenni és újra egyensúlyba kerülni. Nagyon köszönöm a Doktornőnek!