Az akupunktúrával először több, mint húsz éve találkoztam, amikor a módszer segítségével néhány hét alatt sikerült végérvényesen meggyógyítani az évek óta meglévő, különféle gyógymódokkal kezelt szemhéjgyulladásomat. Ettől kezdve kétségem sem volt a gyógymód hatékonyságáról, és mindenkinek őszintén ajánlottam.

Bea doktornőhöz néhány hónapja kerültem pajzsmirigy cisztával, illetve részben ennek köszönhető nagyon erős nyak, kar és váll fájdalommal. A fájdalom már az első kezelések után jelentősen javult, illetve képes voltam újból minimális fájdalommal mozgatni a karomat. A kezelések előtti és mostani állapotom összehasonlíthatatlan, nagy örömömre a cisztám méretének csökkenése is jól látszik az ultrahangon.

Az akupunktúrát még általános erőnlét javításra, illetve immunrendszer erősítésre használjuk, de nagyon sok egyéb esetben is alkalmazható.

Külön kiemelném még a doktornő szakmai felkészültségét, alaposságát, a gyógyítás szeretetét, és kedves, közvetlen természetét, ami a kezeléseket szinte kellemes élménnyé teszi.

Szívből ajánlom a doktornőt mindenkinek.